Segítségnyújtás a horvátországi földrengés áldozatainak

0
7

Az Országos Horvát Önkormányzat adománygyűjtést szervez a horvátországi földrengés áldozatainak.

Az Országos Horvát Önkormányzat valamint a magyarországi horvát közösség tagjai részvétüket fejezik ki a Horvát Köztársaság, azon belül is különösen a Sisačko-moslavačka megye családjait sújtó földrengés áldozatainak.

Ivan Gugan, az Országos Horvát Önkormányzat elnöke azzal a kéréssel fordul minden horvát önkormányzathoz, civil szervezethez, intézményhez és jóérzésű magánszemélyhez, hogy adományozási szándékával vegye fel a kapcsolatot az Országos Horvát Önkormányzattal, mely a magyarországi horvát diplomácia képviselőivel együttesen koordinálják a segélyek Horvátországba juttatását. Az Országos Horvát Önkormányzat egy külön erre a célra létrehozott bankszámlán keresztül gyűjti a földrengés sújtotta területeknek felajánlott pénzadományokat, melynek megnyitása folyamatban van.

Úgy tudjuk, egyelőre a földrengés károsultjainak legalapvetőbb szükségleteit is komoly kihívás biztosítani, a gyűjtésben és az adományok célba juttatásában is szükség van segítségnyújtásra. Bármilyen kérdése esetén, forduljon a Országos Horvát Önkormáynzathoz.

Kapcsolatok:

Országos Horvát Önkormányzat
1089 Budapest, Bíró Lajos utca 24.
Telefon:
+ 36-1 / 303-6093; + 36-1 / 303-6094; + 36-1 / 219-0827
email:
önkormányzat: oho@horvatok.hu / hds@horvatok.hu

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét